LA SOCIETAT IMMOBILIÀRIA CORREDOR MATÓ IGNAUGURA LA SEVA PRIMERA OFICINA A LA CIUTAT DE BARCELONA AMB COL•LABORACIÓ AMB LA CONSULTORA GIRBAU I SOLÉ

Corredor Mató, agència immobiliària creada a Tamariu (Girona) a 1960, inaugura una nova oficina a la ciutat de Barcelona a partir del l’1 d’octubre. Aquesta iniciativa sorgeix de la col•laboració entre la nostra empresa i la consultora empresarial ubicada a Barcelona, Girbau i Solé.
En aquesta col•laboració, Corredor Mató aporta la seva experiència immobiliària i en inversió patrimonial internacional. Per la seva part, Girbau i Solé aporta la seva experiència com a consultora en serveis integrals per a empreses nacionals i internacionals. Les sinergies que sumaran ambdues empreses, permetran obtenir els millors resultats per al conjunt dels seus clients.
Oscar Prieto, soci fundador de Girbau i Solé, detalla que amb aquesta col•laboració “obtenim noves propostes en un sector com és l’immobiliari, amb les que creixerem en opcions cap als nostres clients”.
Marc Piferrer, propietari i màxim responsable de Corredor Mató, assegura que amb aquesta nova oficina “obtenim més projecció internacional i ampliem la nostra cartera d’ofertes per els nostres clients”. També detalla que, “estarem més a prop dels propietaris als que gestionem els seus immobles des de la Costa Brava”.
Amb aquesta nova seu, ja seran quatre els centres de treball de Corredor Mató, que avui en dia ofereix tant serveis immobiliaris com d’administració de finques. Per la seva part, Girbau i Solé té la seu central a Barcelona i oficines a Madrid, i col•labora amb la societat Getasdam de Montecarlo.

Nova Oficina
La nova oficina a la ciutat de Barcelona s’ubica al carrer Calàbria, 173, 4º- 3ª, 08015 Barcelona, i el telèfon de contacte és 93 217 41 28.

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Dejar un comentario